PwC ga 2300 ansatte en matopplevelse i julegave

Konsulenthuset PwC ønsket å gi sine ansatte en lokal matopplevelse i julegave. Etter å ha vurdert ulike alternativer, falt valget på Givn.
Erlend Solum Ledang
Erlend Solum Ledang, Markedssjef i Givn
October 2023

Mettet på produkter

Opplevelser i stedet for materielle ting er en trend. Folk er mettet på produkter og lengter etter ekte opplevelser (som også er bærekraftig). Tidlig i 2022 bestemte Rune Jevne Sjøhelle og PwC seg for at årets julegave til ansatte skulle være en matopplevelse på en lokal restaurant:

Vi ønsket å gi våre ansatte en opplevelse, og gjerne én de kunne dele med noen. Vi var samtidig opptatt av å velge noe som er kortreist og som fremmer det lokale næringslivet.

Rune fra PwC sier videre:

I stedet for å kjøpe gavekort direkte fra restauranter i ulike byer, valgte vi å bruke Givn – som lar våre ansatte velge restaurant selv.

Rune Jevne Sjøhelle (Markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC). Foto: Espen Sturlasson Rune Jevne Sjøhelle (Markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC). Foto: Espen Sturlasson

Tid og miljø spart

Å distribuere 2300 julegaver til ansatte over hele landet er i utgangspunktet en omfattende oppgave. Å sende gavekort i posten eller være avhengig av at ansatte henter julegaven selv oppleves tungvint i 2022.

I Givn har vi brukt mye tid på å lage en god digital løsning for distribusjon av gavekort. Denne er spesielt utviklet med tanke på å gjøre det praktisk for bedrifter med mange ansatte. Rune Sjøhelle sier dette om erfaringen med Givn:

Vi har fått flere hyggelige tilbakemeldinger på at folk gleder seg til å ta med seg noen på en lokal restaurant.

Restaurant 1877 i Bergen er et av stedene som er klar til å servere PwC-ansatte et bedre måltid. Restaurant 1877 i Bergen er et av stedene som er klar til å servere PwC-ansatte et bedre måltid.

Stor verdi for lokale bedrifter

Når PwC velger å gjøre et så stort gavekort-kjøp hos Givn har dette stor verdi for restaurantene på Givn-plattformen. Etter hvert som PwC-ansatte bruker gavekortene sine på over 300 restauranter over hele landet, blir et relativt stort beløp fordelt til lokale næringsaktører i hele Norge. Kristian Afzelius, Driftssjef i restaurantgruppen Rodeløkka Invest sier:

Det har store ringvirkninger for utelivet i Oslo og resten av landet når en så stor aktør velger lokalt.

Tusen takk til PwC!

Les også: 5 grunner til å gi Givn i julegave

Erlend Solum Ledang
Erlend Solum Ledang, Markedssjef i Givn
October 2023
Givn
Give your employees gift cards for fantastic experiences - with Givn.
read more
Givn Norge AS
Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim
Org.no 927 405 938 MVA
Contact Us Buyer's terms and conditions (NO) Privacy policy (NO)