Julegave til ansatte: 5 grunner til å velge Givn i 2023

Er du bedriftseier eller innkjøper av gaver til ansatte i bedriften? Her 5 gode grunner til å velge Givn som årets julegave til dine ansatte.

1. Du vil at dine ansatte skal møtes og oppleve ting sammen

Vi møtes ikke så ofte som før. Et gavekort øremerket til kvalitetsopplevelser gir deg og kollegene dine et påskudd til å møtes og gjøre noe sosialt utenfor "jobben". Med over 450 valgmuligheter (fra "fine dining" til kafeen på hjørnet) finner alle noe som passer.

💡 95% av de som får et Givn gavekort, bruker det sammen med andre.

Gode kolleger nyter en bedre middag på Restaurant 1877 i Bergen. En av 450 lokale kvalitetsopplevelser dine ansatte kan velge blant. Gode kolleger nyter en bedre middag på Restaurant 1877 i Bergen. En av 450 lokale kvalitetsopplevelser dine ansatte kan velge blant.

2. Du ønsker at julegavebudsjettet skal komme lokale bedrifter til gode

Givn sin nisje er lokale restauranter, velværesteder, uavhengige hoteller, opplevelsesbedrifter ol. Bedrifter som gir lokalmiljøet liv, variasjon og sjarm.

Hva ville ditt "sentrum" vært uten disse? Når dine ansatte bruker gavekortene sine, brukes de hos små lokale bedrifter der de bor.

3. Du er lei av at julegave-logistikken drar ut i tid, og vil bli ferdig med jobben på et par timer

Mange leverandører av fysiske julegaver lover gull og grønne skoger. Men som regel er det du som sitter igjen med problemet når kollegaene ikke har fått gavene sine til jul. Utsolgte varer, leveringsproblemer og forsinkelser med posten 😡. 

Det fine med Givn er at gavekortene er digitale, og kan leveres på en personlig måte på SMS. Vi har lagt MYE flid i å sørge for at gaven føles like personlig - selv om den leveres digitalt. Kontakt oss dersom du ønsker å se.

Foretrekker du å gi noe fysisk, har vi selvfølgelig løsninger for det også.

4. Du ønsker at gaven du gir (faktisk) skal bli brukt

Glemte gavekort er dumt. I motsetning til andre gavekortselskaper tjener ikke Givn penger når folk glemmer eller mister gavekortene sine.

Derfor kan vi lage forbrukervennlige løsninger som hjelper folk å huske på gavekortene sine. Som påminnelser på SMS, forlengelsesgaranti og gavekort som alltid finnes igjen om de mistes.

5. Du ønsker å gi noe med symbolverdi

Å velge Givn er en stemme til det kortreiste og det lokale. Slik som PwC gjorde i 2022, og høstet stor applaus for valget sitt internt og eksternt.

Gi Givn i gave hvis du ønsker å gjøre et "statement" som PwC.

Mange positive reaksjoner på innlegg om PwC sin julegave til ansatte på LinkedIn Mange positive reaksjoner på innlegg om PwC sin julegave til ansatte på LinkedIn

Norges mest fornøyde gavekort-kunder 💛

Hva er mer betryggende enn fornøyde kunder? På Trustpilot kan du lese hundrevis av historier fra kunder som har kjøpt og fått gave med Givn. 

2 av mange gode kundeanmeldelser for Givn på Trustpilot 2 av mange gode kundeanmeldelser for Givn på Trustpilot

Lyst til å vite mer? Send oss en uformell henvendelse, så tar vi det derfra.

Givn
Gi dine ansatte gavekort på fantastiske opplevelser - med Givn.
Les mer
Givn Norge AS
Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim
Org.nr 927 405 938 MVA
Kontakt oss Vilkår for kjøpere Personvernpolicy