Slakteriet

Skaper smaksopplevelser som kun fjellet kan gi.

Fine Dining
Øyer
Nordisk
Kjøkken
5.0
35 anmeldelser
Stengt nå
fredager 18:30 - 00

Informasjon

I ytterkanten av området på Pellestova Hotell ligger Slakteriet. Med et åpent kjøkken, intim atmosfære og vedfyrt peis, ønsker vi å skape opplevelser både når det gjelder smak, men også på relasjon, historie og minner.

Mye av det som blir servert er egenskutte råvarer, håndtert og videreforedlet i etasjen under restauranten, av våre egne folk. Du får en helt egen forståelse og respekt for råvarene du jobber med, når man får være med på hele reisen fra jakten starter til indrefileten ligger på tallerken, og vi tror dette gjenspeiler seg i smaken.

I fjellet bugner det av dyr, bær og planter, og det er bare fantasien som setter grenser for hvordan vi kan dra nytte av dette. Det er et privilegium å ha dette direkte utenfor døren, noe som både vi og våre gjester setter stor pris på hver eneste dag. I Slakteriet ønsker vi å rive ned våre egne grenser, la fantasien få spillerom og skape smaksopplevelser som kun fjellet kan gi.

Åpningstider

Stengt nå. Åpner igjen fredag 18:30

Husk at åpningstidene innimellom endres på kort varsel, så det kan være lurt å dobbeltsjekke ved høytider og liknende.

mandag
Stengt
tirsdag
Stengt
onsdag
Stengt
torsdag
Stengt
fredag
18:30 - 00:00
lørdag
18:30 - 00:00
søndag
Stengt
Bruke gavekortet her?

Start gjerne med å reservere bord på Slakteriet sin nettside.

Når du ankommer restauranten – gi personalet beskjed om at du har et gavekort fra Givn som du ønsker å bruke. Resten ordner de.

Reserver bord
Givn Norge AS
Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim
Org.nr 927 405 938 MVA