Skaper smaksopplevelser som kun fjellet kan gi.
I ytterkanten av området på Pellestova Hotell ligger Slakteriet. Med et åpent kjøkken, intim atmosfære og vedfyrt peis, ønsker vi å skape opplevelser både når det gjelder smak, men også på relasjon, historie og minner.
Mye av det som blir servert er egenskutte råvarer, håndtert og videreforedlet i etasjen under restauranten, av våre egne folk. Du får en helt egen forståelse og respekt for råvarene du jobber med, når man får være med på hele reisen fra jakten starter til indrefileten ligger på tallerken, og vi tror dette gjenspeiler seg i smaken.
I fjellet bugner det av dyr, bær og planter, og det er bare fantasien som setter grenser for hvordan vi kan dra nytte av dette. Det er et privilegium å ha dette direkte utenfor døren, noe som både vi og våre gjester setter stor pris på hver eneste dag. I Slakteriet ønsker vi å rive ned våre egne grenser, la fantasien få spillerom og skape smaksopplevelser som kun fjellet kan gi.
Stengt nå. Åpner igjen fredag 18:30
Husk at åpningstidene innimellom endres på kort varsel, så det kan være lurt å dobbeltsjekke ved høytider og liknende.
Start gjerne med å reservere bord på Slakteriet sin nettside.
Når du ankommer restauranten – gi personalet beskjed om at du har et gavekort fra Givn som du ønsker å bruke. Resten ordner de.