Foto: Victoria Zegler - Redd Barna
Foto: Victoria Zegler - Redd Barna

Givn inngår unikt gavekort-samarbeid med Redd Barna

Noen ganger passer det ikke å bruke siste rest av gavekortet. Nå kan du gi et valgfritt beløp til Redd Barna med Givn.
Erlend Solum Ledang
Erlend Solum Ledang, Markedssjef i Givn
mars 2023

Givn ble startet med mål om å skape et mer meningsfullt alternativ til tradisjonelle gavekort. Et gavekort som bidrar til en bedre verden. I dag er vi veldig glade for å fortelle at Givn har inngått en samarbeidsavtale med Redd Barna. 

Samarbeidet innebærer at du som har fått et Givn gavekort kan donere deler av eller hele verdien til Redd Barna sitt arbeid for barns rettigheter verden over.

Et gavekort med mening

Givn sine gavekort kan allerede brukes på hundrevis av kortreiste opplevelser i hele landet. Nå legger vi til muligheten for å gi til et godt formål. Det gjør Givn til et viktig alternativ til tradisjonelle gavekort - som ofte har et ensidig fokus på kjøpesentre og varehandel (kjøpe flere ting vi ikke trenger).

Andreas Mjelva, Partneransvarlig i Redd Barna, sier dette om samarbeidet:

Vi er glade for å ha fått på plass dette på gavekortene til Givn. Å kunne gi til et godt formål når man ikke har muligheten til å bruke opp gavekortet - er rett og slett en god idé.

Foto: Redd Barna Foto: Redd Barna

Mer attraktiv gave til ansatte

Det å kunne gi til veldedighet har lenge vært etterspurt fra bedrifter som gir gaver til ansatte ved ulike anledninger. 

Ansatte kan nå velge om de ønsker å bruke gavekortet på en kortreist opplevelse, gi til et veldedig formål - eller en kombinasjon av disse.

I 2022 ga teknologiselskapet Kravia et Givn-gavekort til sine ansatte i julegave. Kristin Amundsen Raa i Kravia sier dette om nyheten:

Å gi til Redd Barna tror jeg mange av våre ansatte kommer til å benytte seg av. Det er fint å vite at julegaven vil gå til noe meningsfult.

I Givn er vi stolte av samarbeidet med Redd Barna, og er overbevist om at det er riktig å la ubenyttet saldo gå til et godt formål.

--

PS: Muligheten for å gi til Redd Barna gjelder for gavekort hvor mottaker velger brukerstedet selv (f.eks "Givn Norge").

Erlend Solum Ledang
Erlend Solum Ledang, Markedssjef i Givn
mars 2023
Givn
Gi dine ansatte gavekort på fantastiske opplevelser - med Givn.
Les mer
Givn Norge AS
Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim
Org.nr 927 405 938 MVA
Kontakt oss Vilkår for kjøpere Personvernpolicy