logo

Selg gavekort.
Helt enkelt.

Givn er superenkelt gavekort-salg for små bedrifter.

Jeg vil snakke med noen først

starstarstarstarstar
Enkelt å bruke både for selger og kjøper

Peter, Cafe Amsterdam

starstarstarstarstar
Superenkelt, oversiktlig og god kundeservice

Mona, Mitt lille Spa

starstarstarstarstar
Dette er en enkel og unik mulighet til å få mer salg på

Anne M, Eiker Gårdsysteri

Laster
Salg

Øk gavekort-salget

Givn gir restauranter og opplevelsesbedrifter verktøyene som trengs for å skape en større inntektsstrøm fra gavekort-salg. Få din egen gavekort-butikk på nett med superenkelt oppsett og administrasjon.

Laster
Alt i ett

Aldri mer rot

Med Givn samler du alt gavekort-salget ditt i ett system. Nettsalg, salg i butikk, direkte uttak og innløsning - alt fra en og samme løsning. Uten kostbare investeringer og utviklingsprosjekter.

Laster
Markedsføring

Nå nye kunder

Alle som selger gavekort på vår plattform får verdifull eksponering på gavekort-portalen givn.no. Her møter du nye kunder som søker en lokal opplevelse de kan gi til kjent eller kjær. Vi bruker også Google og Facebook til å finne kjøpere av dine gavekort.

Brukt og anbefalt av...

logologologologologologologologologologo
Slik virker det
Laster
1

Lag en gavekort-butikk

Fortell oss hvilke gavekort du ønsker å selge. Deretter lager vi automatisk en pen og oversiktlig "nettbutikk" du selger gavekortene dine fra. Du kan både lage gavekort med valgfri verdi, og for et spesifikt produkt.

Laster
2

Markedsfør og selg

Link til gavekort-butikken din fra Facebook, hjemmesiden din og andre kanaler du bruker. Der kjøper kundene dine enkelt gavekort med bankkort, Vipps eller faktura via vår brukervennlige og mobiltilpassede checkout.

I tillegg til din egen markedsføring, blir du også synlig på vår gavekort-portal givn.no.

Laster
3

Få penger på konto

Alle pengene du tjener på gavekort-salg utbetaler vi ukentlig eller månedlig til din konto. Vi ordner også med oversiktlig regnskapsdokumentasjon som vi automatisk sender til deg eller din regnskapsfører.

Laster
4

Løs inn gavekort

Når kundene dine skal betale med gavekortene sine, markerer du de enkelt og raskt som brukt (eller delvis brukt) i den brukervennlige og mobiltilpassede nettløsningen vår.

Enklere får du det ikke 🙌

Laster
Hva koster det?

Bærekraftig prismodell

Givn følger en enkel og konkurransedyktig prismodell hvor du betaler 5% i provisjon av gavekortene du selger til oss. Denne provisjonen trekker vi automatisk fra utbetalingene til deg.

KAMPANJE: For nye kunder som registrerer seg i april setter vi provisjonen til 0% ut hele 2021. Det vil si at du ikke betaler noe for gavekort du selger i 2021 😀

Laster
Brukervennlighet

Applaudert enkelt

Kundene våre skryter av hvor enkelt og brukervennlig Givn er. Både for de som kjøper og selger gavekort. Tro oss, det utgjør en forskjell for salget - og i dine ansattes hverdag.

Laster
Utbetaling

Trygg formidling av salget ditt

Det er 100% trygt å selge gavekort gjennom Givn. Siden 2012 har vi håndtert og utbetalt store pengestrømmer fra billettsalg gjennom tjenesten Hoopla. Den samme tryggheten og forutsigbarheten i behandling av penger vil du oppleve når du selger gavekort med Givn.

iconSe spørsmål & svar om å selge gavekort med Givn

Ikke gå glipp av flere salg

Kom i gang og selg gavekort med Givn nå. Det koster ingen ting å prøve.