logo

Selg gavekort.
Helt enkelt.

Givn er en bedre måte å selge gavekort på. Gratis å prøve ut 2020 🙌

Eller Logg inn

Laster
Øk salget

Få nye kunder og skap mersalg

Mister du kunder og mersalg fordi du ikke selger gavekort på nett? 9 av 10 forbrukere ønsker å kjøpe gavekort digitalt. Og i julen 2020 forventes det rekordsalg av gavekort 🎅📈

Laster
Effektiviser

Selvbetjent og enkelt

Manuelt gavekort-salg over disk stjeler mye tid, og skaper ofte rot. La kundene kjøpe gavekort på nett i stedet, så kan du bruke tiden på andre ting. Skulle noen foretrekke å kjøpe over disk, støtter Givn det også.

Laster
Enkelt

Tilpasset små bedrifter

Givn er tilpasset små uavhengige bedrifter som ønsker det enkelt og effektivt, uten kostbare investeringer. Ingen tekniske ferdigheter kreves av deg. Det bare virker.

Slik virker det
Laster
1

Lag en nettbutikk for gavekort

Fortell oss hvilke gavekort du ønsker å selge. Deretter lager vi automatisk en pen og oversiktlig nettbutikk du selger gavekortene dine fra. Du kan både lage gavekort med valgfri verdi, og for et spesifikt produkt.

Laster
2

Markedsfør og selg

Link til nettbutikken din fra Facebook, hjemmesiden din og andre kanaler du bruker. Der kjøper kundene dine enkelt gavekort med bankkort, Vipps eller faktura via vår brukervennlige og mobiltilpassede checkout.

Laster
3

Få penger på konto

Alle pengene du tjener på gavekort-salg utbetaler vi ukentlig eller månedlig til din konto. Vi ordner også med oversiktlig regnskapsdokumentasjon som oversendes deg eller din regnskapsfører automatisk.

Laster
4

Løs inn gavekort

Når kundene dine skal betale med gavekortene sine, markerer du de enkelt og raskt som brukt (eller delvis brukt) i den brukervennlige og mobiltilpassede nettløsningen vår.

Enklere får du det ikke 🙌

Laster
Kundeopplevelse

Like spennende som en fysisk gave

Med Givn har vi skapt en helt ny opplevelse rundt det å gi og få gavekort. Like spennende som å gi og få en fysisk gave. Resultatet er en “wow”-opplevelse som vil overraske og imponere kundene dine.

Laster
Oppsett

Behold systemene dine

Fortsett å bruke systemene du allerede bruker. Samme hvilket kassesystem, bookingsystem ol. du allerede bruker, så virker Givn helt uavhengig av disse. Ingen integrasjoner. Bare virker.

Laster
Utbetaling

Trygg behandling av pengene dine

Det er 100% trygt å selge gavekort gjennom Givn. Siden 2012 har vi håndtert og utbetalt store pengestrømmer fra billettsalg gjennom tjenesten Hoopla. Den samme tryggheten og forutsigbarheten i behandling av penger vil du oppleve med Givn.

Laster
Forretningsmodell

Ryddig og redelig

Vi er lei av gavekortleverandører som blir sittende igjen med pengene for gavekort som ikke blir brukt. Fordi slikt blir det ikke gode kundeopplevelser av. I Givn ønsker vi at flest mulig husker på å bruke gavekortet sitt. Derfor har vi en forretningsmodell hvor…

  1. Vi utbetaler 100% av salget ditt uavhengig av om gavekortene blir brukt eller ikke
  2. Vi tar ikke betalt fra deg før gavekortene blir brukt

På denne måten skaper vi en sunnere forretningsmodell som stimulerer til bedre kundeopplevelser. Les mer om hvordan vi tar betalt.

Ikke gå glipp av flere salg

Kom i gang med gavekort på nett til julegavesalget begynner for alvor.

Givn er kostnadsfritt ut 2020.