logo

Selg gavekort.
Helt enkelt.

Givn er superenkelt gavekort-salg for små bedrifter.

Å registrere seg er gratis og uforpliktende.

Laster
Salg

Øk gavekort-salget

Givn gir små bedrifter verktøyene som trengs for å skape en større inntektsstrøm fra gavekort-salg. Få din egen gavekort-butikk på nett med superenkelt oppsett og administrasjon.

Laster
Funksjoner

Skap orden og effektivitet

Aldri mer rot i gavekortene dine. Med Givn samler du alt gavekort-salget ditt i ett system. Nettsalg, salg i butikk, direkte uttak og innløsning - alt fra en og samme løsning. Helt uten integrasjoner eller andre kostbare investeringer.

Brukt og anbefalt av...

logologologologologologologologo
Laster
Brukervennlighet

Applaudert enkelt

Kundene våre skyter av hvor enkelt og brukervennlig Givn er. Både for de som kjøper og selger gavekort gjennom plattformen vår. Tro oss, det utgjør en forskjell for salget - og i dine ansattes hverdag.

Slik virker det
Laster
1

Lag en nettbutikk for gavekort

Fortell oss hvilke gavekort du ønsker å selge. Deretter lager vi automatisk en pen og oversiktlig nettbutikk du selger gavekortene dine fra. Du kan både lage gavekort med valgfri verdi, og for et spesifikt produkt.

Laster
2

Markedsfør og selg

Link til nettbutikken din fra Facebook, hjemmesiden din og andre kanaler du bruker. Der kjøper kundene dine enkelt gavekort med bankkort, Vipps eller faktura via vår brukervennlige og mobiltilpassede checkout.

Laster
3

Få penger på konto

Alle pengene du tjener på gavekort-salg utbetaler vi ukentlig eller månedlig til din konto. Vi ordner også med oversiktlig regnskapsdokumentasjon som oversendes deg eller din regnskapsfører automatisk.

Laster
4

Løs inn gavekort

Når kundene dine skal betale med gavekortene sine, markerer du de enkelt og raskt som brukt (eller delvis brukt) i den brukervennlige og mobiltilpassede nettløsningen vår.

Enklere får du det ikke 🙌

Laster
Markedsføring

Vis deg frem for gavekortkjøpere

Markedsfør gavekort-butikken din på gavekortportalen Givn.no. Her møter du potensielle kunder som søker en lokal opplevelse de kan gi til kjent eller kjær.

Selger du gavekort med Givn er du automatisk kvalifisert for markedsføring på givn.no.

Laster
Utbetaling

Trygg behandling av pengene dine

Det er 100% trygt å selge gavekort gjennom Givn. Siden 2012 har vi håndtert og utbetalt store pengestrømmer fra billettsalg gjennom tjenesten Hoopla. Den samme tryggheten og forutsigbarheten i behandling av penger vil du oppleve med Givn.

Laster
Support

Hjelpen er nær

Dette er henvendelser du vil sette pris på at vi besvarer for deg. Med vårt erfarne og norsktalende support-team i ryggen vil du spare mye tid og jobb. Vi hjelper både deg og dine gavekort-kunder.

Laster
Pris

Hva koster det?

Vi fakturerer en prosentandel av gavekortene du selger via Givn. Se her for gjeldende satser. Ut mars 2021 er alt gavekortsalg kostnadsfritt i støtte til lokale bedrifter som lider under koronarestriksjoner.

icon Se spørsmål & svar om å selge gavekort med Givn

Ikke gå glipp av flere salg

Kom i gang med gavekort på nett.